Športsko rekreacijski centar Kukavica

Smješten u srcu šume, Športsko-rekreacijski centar "Kukavica" pruža odmor u prirodi i odmak od svakodnevnog ubrzanog načina života. Centar je dobio ime po ptici Kukavici, koja je živjela u šumama na tom prostoru. Okružen je biciklističkim i konjičkim stazama, koje se protežu duž šume, blagih brežuljaka, plodnih oranica, livada, potoka i ribnjaka i koje svojom biološkom raznolikošću svjedoče o očuvanosti prirode Bilogorskog kraja.

Osim atraktivnih prirodnih resursa koji obitavaju na tom području, Centar posjeduje nekoliko smještajnih objekata, polivalentnu dvoranu (za različite sastanke, predavanja, tečajeve, seminare,te za različite društveno-zabavne aktivnosti), kuhinju, sportsko-rekreacijske terene (rukometno, košarkaško, nogometno igralište, atletska staza, igralište za odbojku na pijesku itd..), vanjske tuševe, te staju za konje. U sklopu Centra, tijekom cijele godine, organiziraju se različite manifestacije (Olimpijada dječjih vrtića), razni seminari i edukacije, team building, škole u prirodi, logorovanja i različite druge aktivnosti.Vizija

Naša vizija je postati prepoznatljiva ruralna turistička destinacija za odmor u prekrasnoj, raznolikoj i netaknutoj prirodi, okruženoj biciklističkim i konjičkim stazama.

Misija

Omogućiti našim gostima jedinstven odmor u prirodi u skladu s njihovim željama, te im pružiti odmak od svakodnevnog ubrzanog načina života.

Ciljevi

Daljnji rast kvalitete usluga u skladu s turističkim trendovima

Usmjeravanje na određene tržišne segmente osmišljavanjem različitog asortimana usluga u odnosu na konkurenciju

Zadovoljenje potreba i očekivanja domaćih i inozemnih gostiju i drugih korisnika usluga

Proširenje ponude uvođenjem dodatnih sadržaja